Broodway heeft ook deze editie een topaffiche van demo's met tastings! Laat u inspireren door de creaties, ideeën en technieken van uw collega's.
Als bezoeker van Broodway, kunt u deze demo's gratis en zonder inschrijving bijwonen.
Zondag 24/09/2023
11.30u - 12.30u: Stephan Dumon, Puur Chocolat: Trendy chocoladestukjes eindejaar
13.00u - 14.00u: Dries Delanghe, Chocolate Academy supported by Callebaut, Cacao Barry & Mona Lisa: A cocoa powder experience
14.30u - 15.30u: Hans D'heer, Ter Groene Poorte: Vegan & Food waste
15.45u - 16.45u: Romy Uijen, Dawn Foods Benelux: Plantastic Pastry, de lekkerste Vegan Bolgebakjes
Maandag 25/09/2023
11.30u - 12.30u: Pieter-Jan Dekoning, Strandhotel, Restaurant Pure C**: Ijspraline met pecan en citroentijm
13.00u - 14.00u: Christa Muyldermans, Chocolate Academy supported by Callebaut, Cacao Barry & Mona Lisa: The New York Roll
14.15u - 15.15u: Joeri Vandekerkhove en Brent Maes, voor Pastry in Motion: Creatief aan de slag met Vormh silicone molds
15.30u - 16.30u: Willem Verlooy, Patisserie Willem Verlooy: Haute Patisserie
Dinsdag 26/09/2023
10.30u - 13.00u: Alexandre Laumain, Meilleur Ouvrier de France & Wereldkampioen Bakkerij 2023, & Michael Devillé, AmbassadeursDuPain.be: Brioches
13.00u - 14.00u: Arco Kruik, Debic: Plantaardig ijs maken, hoe ga je aan de slag?
14.00u - 15.00u: Tijs Van Canneyt, ExtraBrood: Desembrood van bulk naar spanning
14.00u - 17.30u: Olivier Collet, Laurie Mesmaeker, coach Serge Alexandre: Voorbereidingen voor de training van woensdag 27/09
15.00u - 16.00u: Bart Vandenheede, Galana: plantbased/vegan allergenenvrije chocolademoelleux
Woensdag 27/09/2023
10.00u - 18.00u: Olivier Collet, Laurie Mesmaeker, coach Serge Alexandre: Training afgevaardigde ploeg voor Mondial du Pain
13.00u - 14.00u: Dré Eversteijn, Debic: Eindejaarspatisserie met Debic Room Plus Mascarpone
14.00u - 15.00u: Romy Uijen, Dawn Foods Benelux: Plantastic Pastry, de lekkerste Vegan Bolgebakjes